TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : Πέτρος Τατούλης «Νέα Πελοπόννησος» – 2 νέα μέλη στην παράταξη

Πέτρος Τατούλης :

Καλωσορίζουμε την Ανδριάνα (Άντα) Δανιήλ – Τερζή στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Κορινθίας. Η Άντα είναι γέννημα -θρέμμα Κορίνθια και κόρη του Δημητρίου και της αείμνηστης Στέλλας Δανιήλ που υπήρξε Περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό μας το 2010. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τερζή και έχουν ένα γιο τον Χρήστο. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και μετά το πέρας των σπουδών της μπήκε στην αγορά εργασίας διότι έτσι επέβαλαν οι τότε οικογενειακές συνθήκες. Διακρίνεται για την εθελοντική της δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της Αρχαίας Κορίνθου, στην οποία ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "GUES ΑΝΔΡΙΑΝΑ (ANTA) ΔΑΝΙΗΛ-ΤΕΡΖΗ Υποψήφια Π.Ε. Κορινθίας ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος To ενδιαφέρον μου για τα κοινά ήταν και είναι προτεραιότητά μου, διότι θεωρώ ότι ενασχόληση με τα κοινά, άμεσα ή έμμεσα, είναι υποχρέωση όλων μας, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των τροβλημάτων της κοινωνίας μας."
Τον Νικόλαο Κανούση στην Π.Ε Αργολίδας. Ο Νίκος κατάγεται από το Αργολικό Αργολίδας και κατοικεί μόνιμα στην Ερμιονίδα. Είναι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας με ειδικότητα Γλωσσολογία-Διαλεκτολογία από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας στη Ντιζόν της Γαλλίας. Επίσης πτυχιούχος στο management και marketing, Bang & Olufsen, Δανία με διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά. Με μεγάλη εμπειρία στο επιχειρείν , όπου την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα της ενέργειας. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι αντιπρόσωπος στην ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. στην Αργολίδα.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΟΥΣΗΣ Υποψήφιος π.e Αργολίδας " KX ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος στόχος μας είναι να γίνουν κινήσεις για το καλό των πολιτών και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου αλλά και της καθημερινότητάς τους. Για ένα καλύτερο αύριο και μία καλύτερη ζωή όλων των Πελοποννησίων."

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More