TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Οιχαλίας: «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» Υποψήφια με Γεωργακοπούλου, Αντωνία-Αικατερίνη Ξουραφά , Δημήτριος Δημοηλιόπουλος και Χριστίνα Στέφου

Η Γιώτα Γεωργακοπούλου δήλωσε : 

Η Αντωνία-Αικατερίνη Ξουραφά, με σπουδές στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, μητέρα 4 παιδιών, η οποία διαμένει μόνιμα στο Διαβολίτσι και κατά τα έτη 2017-2019 και 2021 έως σήμερα, Γραμματέας του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανδανίας, θα είναι υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Διαβολιτσίου με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή της αναφέρει:
«Δεδομένης της πορείας και του θετικού προσήμου της αυτοδιοικητικής θητείας της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό της».
Καλωσορίζουμε την κα. Ξουραφά στον συνδυασμό μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
Ο Δημήτριος Δημοηλιόπουλος, αγρότης-μελισσοκόμος, ο οποίος διαμένει στα Καλύβια, θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων, με το συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Συστρατεύομαι με τον συνδυασμό της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου γιατί την θεωρώ ως την πλέον άξια να είναι Δήμαρχος στον Δήμο μας, προκειμένου να αναβαθμιστεί περαιτέρω».
Καλωσορίζουμε τον κο. Δημοηλιόπουλο στο συνδυασμό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
Η Χριστίνα Στέφου, οικιακά, παντρεμένη με τον Νικόλαο Νεονάκη, αγρότη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει 6 παιδιά και διαμένουν μόνιμα στο Κεντρικό, θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Κεντρικού με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή της αναφέρει:
«Ως πολύτεκνη μητέρα που διαμένει με την οικογένεια της μόνιμα στο Κεντρικό, αποφάσισα να συστρατευτώ με τον συνδυασμό της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου. Είναι η μόνη που ανταποκρίθηκε στις διάφορες προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Δήμος μας και είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρει να τον αναβαθμίσει περαιτέρω και στο μέλλον, προς όφελος, κυρίως των παιδιών μας».
Καλωσορίζουμε την κα. Στέφου στον συνδυασμό μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More