TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Οιχαλίας: «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» Υποψήφια με Γεωργακοπούλου, Ο Ιωάννης Αλεξόπουλος , Βασίλειος Μητρόπουλος

Η Γιώτα Γεωργακοπούλου δήλωσε : 
Ο Ιωάννης Αλεξόπουλος, αγρότης, παντρεμένος με την Ευσταθία Νικόλη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Αγγελική και διαμένουν μόνιμα στη Μερόπη, Πρόεδρος της Κοινότητας Μερόπης επί δύο συνεχόμενες θητείες και συγκεκριμένα από το 2011 έως το 2019, καθώς επίσης και Κοινοτικός Σύμβουλος κατά τα έτη 1994-1998, θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Μερόπης, με το συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Ευχαριστώ την Δήμαρχο κα. Γεωργακοπούλου και εκ νέου υποψήφια Δήμαρχο Οιχαλίας, που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό της και της εύχομαι καλή επιτυχία. Σε περίπτωση εκλογής μου, θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συγχωριανών μου και του τόπου μου, με μαχητική παρουσία και δυναμική εκπροσώπηση στη Δημοτική Κοινότητα και στον Δήμο γενικώς, όπως άλλωστε έκανα και κατά το παρελθόν».
Καλωσορίζουμε τον κο. Αλεξόπουλο στο συνδυασμό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, νοσοκομείο και κείμενο που λέει "κέντρο έξυπηρέτησης πολιτών"
Ο Βασίλειος Μητρόπουλος, γεννήθηκε στη Νέδα το 1963, τελείωσε το Δημοτικό στη Νέδα και το Λύκειο στην Ανδρίτσαινα. Υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος Αξιωματικός. Είναι γιός του αείμνηστου Παπαφάνη Μητρόπουλου και της Δήμητρας. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Καραμπάτσου, συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο. Ασκεί από το 1984 το επάγγελμα του ξυλουργού. Δημιούργησε το 1998 το εργαστήρι ξύλου στο Γέρακα. Είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας MR WOOD SOLUTION με έδρα τα Σπάτα. Έχει δύο γιούς, τον Φάνη, Αστυνομικό ο οποίος είναι και τελειόφοιτος οικονομικών και τον Δημήτρη, τελειόφοιτο ιστορίας αρχαιολογίας και πρόεδρο της εταιρείας MR WOOD SOLUTIONS.
Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Είρας με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον τόπο μου και με τα τοπικά δρώμενα. Από το 1984, ήμουν μέλος του Συλλόγου των Απανταχού Νεδαίων και Πρόεδρος από το 2011 μέχρι το 2019. Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της κας. Γεωργακοπούλου, γιατί είδα ότι στη μέχρι τώρα θητεία της ως Δήμαρχος, την διέκρινε η φιλαλήθεια, η τιμιότητα και η εργατικότητα για τα προβλήματα του Δήμου Οιχαλίας και ειδικά για τον ορεινό όγκο του Δήμου Οιχαλίας».
Καλωσορίζουμε τον κο. Μητρόπουλο στον συνδυασμό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More