TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΗ : «Δύναμη Δημιουργίας»Γ ιώργος Αθανασόπουλος- Νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι

Νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, ανακοίνωσε την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.
Συγκεκριμένα, νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι:
Για τη Δημοτική Ενότητα Ανδρούσης η Κατσαμπάνη Αρχοντούλα του Νικολάου, απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και η Φωτοπούλου Ηλέκτρα του Δημητρίου, ιδιωτική υπάλληλος –βρεφονηπιοκόμος και για τη Δημοτική Ενότητα Τρικόρφου ο Πουλόπουλος Νίκος του Γεωργίου, αγρότης.
Νέοι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι θα είναι:
Για την κοινότητα Αβραμιού η Ντανιέλα Μπαράι του Ρεσάτ, ιδιωτική υπάλληλος, για την κοινότητα Κεφαλινού ο Πανούσης Αλέξανδρος του Δήμου, αγρότης, για την κοινότητα Κουτίφαρη ο Αθανασόπουλος Νίκος του Παναγιώτη, συνταξιούχος ΥΠ.ΕΘ.Α., για την κοινότητα Στέρνας ο Παπαλάμπρου-Στεφάνου Λάμπρος του Γεωργίου πολιτικός μηχανικός, για την κοινότητα Στρεφίου ο νυν πρόεδρος Μπρατσιάκος Σταύρος του Παναγιώτη αγρότης και η Αλοίμονου Ελένη του Παναγιώτη αγρότισσα και για την κοινότητα Χράνων η Αγγελοπούλου Μαρία του Νικολάου ιδιωτική υπάλληλος.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία με τους νέους υποψηφίους θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More