TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Δημήτρης Καφαντάρης – Ο Γιάννης Αλεξόπουλος & Δημήτρης Μαγγανάς, στην παράταξη “Δύναμη Ελπίδας”.

Δύο νέα μέλη ανακοίνωσε ο  Δημήτρης Καφαντάρης  με την Δημοτική Παράταξη “Δύναμη Ελπίδας”
 Δημήτρης Καφαντάρης :
“Καλωσορίζουμε με χαρά στη Δημοτική μας Παράταξη ” Δύναμη Ελπίδας” τον Γιάννη Αλεξόπουλο ως υποψήφιο Πρόεδρο στη Δημοτική Κοινότητα Πύλας.
Ο Γιάννης , άνθρωπος της προσφοράς , συνταξιούχος της εφορίας , Πρόεδρος για δυο θητείες στον αγαπημένο του τόπο την Πύλα, με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία και σημαντικά έργα που υλοποίησε, συστρατεύεται μαζί μας, σε αυτό τον όμορφο αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί για να οδηγήσουμε τον αγαπημένο μας τόπο στην ανάπτυξη.
Γιάννη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία !
Καλωσορίζουμε με χαρά στη Δημοτική μας Παράταξη ” Δύναμη Ελπίδας” τον Δημήτρη Μαγγανά, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Νέστορος .
Ο Δημήτρης, πατέρας τριών παιδιών, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί πάντα, δίπλα σε κάθε πολίτη, να προσφέρει χωρίς να ζητά. Αυτοδιοικητικός ο ίδιος, εχει διατελέσει Πρόεδρος στο αγαπημένο του Χωριό την Μεταξάδα και Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του γυμνασίου λυκείου Χώρας.
Ο Δημήτρης εχει μεγάλη εμπειρία στο τομέα των δημοσίων έργων, εργοδηγός ο ίδιος σε μεγάλη εταιρία, εχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικά οδικά έργα της περιοχής μας.
Ο Δημήτρης συστρατεύεται μαζί μας, σε αυτό τον όμορφο αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί για να οδηγήσουμε τον αγαπημένο μας τόπο στην ανάπτυξη και ευχόμαστε καλή επιτυχία ! “
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και δέντρο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More