TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Οιχαλίας: «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» Υποψήφιοι με Γεωργακοπούλου, Ο Ευστάθιος Καπόπουλος ,Δημήτριος Μπινίσκος , Τηλέμαχος Καρμίρης

Η Γιώτα Γεωργακοπούλου δήλωσε :
Ο Ευστάθιος Καπόπουλος, αγρότης, Πρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνων στον Καποδιστριακό Δήμο Ανδανίας κατά τα έτη 2003-2010, ο οποίος έχει διατελέσει και εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού Κωνσταντιναίων, θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Κωνσταντίνων με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου, θέτοντας τον εαυτό μου στη κρίση των συνδημοτών μου, γιατί την θεωρώ ως την πλέον αξιόλογη για να συνεχίσει να πραγματοποιεί έργα στη περιοχή μας».
Καλωσορίζουμε τον κο. Καπόπουλο στον συνδυασμό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Ο Δημήτριος Μπινίσκος, συνταξιούχος του Υπουργείου Πολιτισμού, παντρεμένος με την Αθανασοπούλου Ευαγγελία με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και διαμένουν μόνιμα στο Βασιλικό, Δημοτικός Σύμβουλος επί τέσσερις συνεχόμενες θητείες και συγκεκριμένα, στον Καποδιστριακό Δήμο Δωρίου κατά τα έτη 2007-2010, με τον συνδυασμό του κου. Άρη Φωτόπουλου και στον Καλλικρατικό Δήμο Οιχαλίας κατά τα έτη 2011-2014, με τον συνδυασμό της κας. Ελένης Αλειφέρη, 2014-2019 με τον συνδυασμό του κου. Ηλία Σακελλαριάδη και 2019 έως σήμερα με τον συνδυασμό του κου. Σπύρου Αδαμόπουλου, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε Δωρίου με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Ως ενεργός πολίτης, τον οποίο οι συνδημότες του τιμούν με τη ψήφο τους επί 20 χρόνια για να τους αντιπροσωπεύει και αναγνωρίζοντας το ήθος και την ειλικρίνεια λόγων και έργων της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό της».
Καλωσορίζουμε τον κο. Μπινίσκο στον συνδυασμό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικαστικό 4 άτομα και κείμενο
Ο Τηλέμαχος Καρμίρης, συνταξιούχος του εμπορικού ναυτικού, μόνιμος κάτοικος Καλυβίων, ο οποίος έχει διατελέσει τρείς φορές Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, δύο κατά τα έτη 2003-2010, στον Καποδιστριακό Δήμο Οιχαλίας και μία κατά τα έτη 2014-2019, στον Καλλικρατικό Δήμο Οιχαλίας, θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων με το συνδυασμό μας, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Η πολυετής ενασχόλησή μου με τα κοινά και συγκεκριμένα με το χωριό μου, το οποίο αγαπώ και διαμένω μόνιμα, με ωθεί στο να δηλώσω παρών για μία ακόμα φορά στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Συστρατεύομαι, λοιπόν και εγώ με την Δήμαρχο κα. Γεωργακοπούλου, προκειμένου από κοινού να προσπαθήσουμε να αναβαθμιστεί περαιτέρω η Δημοτική Κοινότητα των Καλυβίων προς όφελος των συνδημοτών μου».
Καλωσορίζουμε τον κο. Καρμίρη στον συνδυασμό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More