TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : Πέτρος Τατούλης «Νέα Πελοπόννησος» , Ελένη Λεβέντη & Επαμεινώνδας Κάρτσωνας στην παράταξη

Η Ελένη Λεβέντη & Επαμεινώνδας Κάρτσωνας στην παράταξη με τον Πέτρο Τατούλη

Πέτρος Τατούλης :

Καλωσορίζουμε την Ελένη Λεβέντη στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Η Ελένη, γεννημένη το 1996 στη Μεσσηνία είναι από τα νέα στελέχη μας που πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Έχει εργαστεί ως ασφαλιστική σύμβουλος στην Groupama Ασφαλιστική, ως γραμματέας και υπεύθυνη social media σε ιδιωτικό γραφείο, ως διοικητικό προσωπικό στον Antenna και στα Κάπα Studios.

Είναι ακόμα ενεργή εθελόντρια και προσέφερε 12 μήνες εθελοντική εργασία στον παιδικό σταθμό «Τα Μελισσάκια», καθώς λατρεύει τα παιδιά. Αφού ολοκλήρωσε τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Ενιαίο Λύκειο Πύλου-Μεσσηνίας, στη συνέχεια σπούδασε επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις και είναι πτυχιούχος παιδαγωγικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Canterbury Christ University. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τον σχολικό εκφοβισμό, ενώ είναι γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικών.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΕΛΕΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ Υποψήφια Π.Ε. Μεσσηνίας K ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος " Είναι μεγάλη μου τιμή που εντάσσομαι και εγώ πλέον μετά την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη στη <<Νέα Πελοπόννησο>> στην π.e Μεσσηνίας"

Καλωσορίζουμε τον Επαμεινώνδα Κάρτσωνα του Δημητρίου στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. O Επαμεινώνδας είναι πτυχιούχος Γεωπόνος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης Διδάκτωρ του ιδίου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στο αντικείμενο της Ανθοκομίας. Εργάζεται ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με γνωστικό αντικείμενο τη μελέτη των καλλωπιστικών φυτικών ειδών, την Αρχιτεκτονική Τοπίου και τον πολλαπλασιασμό των φυτών. Έχει επίσης εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την κατασκευή και το σχεδιασμό κηποτεχνικών έργων. Έχει πάρει μέρος σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, η καταγωγή του είναι από το Παρθένιο του νομού Αρκαδίας, καθώς και τα Αρφαρά του νομού Μεσσηνίας. Τα τελευταία δεκαπέντε έτη εργάζεται και κατοικεί μόνιμα στην Καλαμάτα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "K ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΣ Υποψήφιος π.e Μεσσηνίας " Αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του K. Πέτρου Τατούλη για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Π.Ε. Μεσσηνίας"

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More