TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : Πέτρος Τατούλης «Νέα Πελοπόννησος» – Γιώργος  Μπακούρος και ο Νικόλαος Γιαννακόπουλος στην παράταξη

Ο Γιώργος  Μπακούρος και ο Νικόλαος Γιαννακόπουλος στην παράταξη με τον Πέτρο Τατούλη
Πέτρος Τατούλης :
“Συνεχίζουμε με τον φίλο και συνεργάτη Γιώργο Μπακούρο στη «Νέα Πελοπόννησο».
Ενεργό μέλος της «Νέας Πελοποννήσου» από το 2010 έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ως εντεταλμένος σύμβουλος για αγροτικά θέματα και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.
Ο Γιώργος υποψήφιος στην Π.Ε. Μεσσηνίας μεγάλωσε στη Φαρακλάδα Μεσσηνίας και μένει στην Κυπαρισσία. Σπούδασε στη Σχολή Μηχανικών στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και από το 1988 δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα επεξεργασίας και εμπορίας ελαιολάδου.
Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Δήμητρα Παπαντωνοπούλου και έχει δύο παιδιά».
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ Υποψήφιος Π.Ε. Μεσσηνίας ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος " Αδιάλειπτη επαφή με τους πολίτες, συμμετοχικές διαδικασίες και συνέπεια λόγων και έργων για μία ισχυρή Πελοπόννησο για μια ισχυρή Μεσσηνία. Δώστε μας τη δύναμη να την κάνουμε δυνατότητα!"
Καλωσορίζουμε τον Νικόλαο Γιαννακόπουλο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Αρκαδίας. Ο Νίκος είναι «φύσει και θέσει» Αρκάς, ένας νέος άνθρωπος που έχει αποδείξει έμπρακτα την Αγάπη του για την Αρκαδία και τους Αρκάδες συμμετέχοντας από την πρώτη στιγμή στην «Νέα Πελοπόννησο», επιχειρώντας πάντα με όλες του τις δυνάμεις για τα προβλήματα της Αρκαδίας. Ακόμη και όταν ασχολήθηκε με την κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία το 2019, σηματοδότησε έναν διαρκή προσωπικό αγώνα με στόχους, νέες ιδέες και αποτελέσματα με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου μας. Ο Νικόλας αποτελεί εχέγγυο για την Αρκαδία εμφανίζοντας ξεχωριστό πολιτικό σθένος στις κρίσιμες στιγμές, δίνοντας πάντα αγώνα για τις ιδέες του ακόμη και αν χρειάζεται να συγκρουστεί για αυτές. Έχοντας καταγωγή εκ μητρός από την Γορτυνία, το χωριό Πράσινο, πάντα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Γορτυνίας όπως και όλων των επαρχιών της Αρκαδίας, αφού γεννήθηκε, ζει μόνιμα και εργάζεται στην Τρίπολη ως ελεύθερος επαγγελματίας. Πολιτικός Μηχανικός με ακτίνα δράσης όλο τον Νομό αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Είναι πατέρας ενός αγοριού επτάμιση χρονών του Παναγιώτη-Γεώργιου και θα τον δείτε σε πολλές παρεμβάσεις του να ασχολείται με τα θέματα της Νέας Γενιάς, της απασχόλησης των νέων και της επανάκτησης του χαμένου πληθυσμιακού κεφαλαίου των νέων ανθρώπων της Αρκαδίας, γεγονός που το θεωρεί και ως το μείζον πρόβλημα της περιοχής μας. Έχει περάσει από διάφορες συνδικαλιστικές θέσεις του κλάδου των Μηχανικών ΤΕΕ Πελοποννήσου και συλλόγου Μηχανικών Αρκαδίας, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στις «Ειδικές τεχνολογίες κατασκευών – Αναπαλαίωση κτιρίων πολιτισμού», και τελευταία ετοιμάζει την πρόταση του για την Διδακτορική του Διατριβή.”
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Π.Ε. Αρκαδίας K ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος " H Πελοπόννησος δεν μπορεί να έχει φραγμούς και όρια. Οραματίζομαι μια Πελοπόννησο μ και πάνω από συστήματα εξουσίας τοπικού βεληνεκούς."

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More