TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Τριφυλίας : Γεώργιος Λεβεντάκης «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» Ακόμα 3 νέες συνεργασίες, με την παράταξη

«ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» :
” Ακόμα  3 συνεργασίες με την παράταξη «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ»
Αυτήν, του κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ του Δημητρίου, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος για την Δ.Κ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, της Δημοτικής Ενότητας ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, με τον συνδυασμό τού, εκ νέου υποψηφίου, δημάρχου Τριφυλίας, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ.
Είμαστε χαρούμενοι και γι’ αυτή τη συνεργασία και σίγουροι, πως θα επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, στον συνδυασμό και τον τόπο μας!
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΜΟΑΟ ...και συνεχίζουμε ΜΑΖΙ Σ"
του κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος για την Τ.Κ. ΣΤΑΣΙΟΥ, της Δημοτικής ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, με τον συνδυασμό τού, εκ νέου υποψηφίου, δημάρχου Τριφυλίας, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ.
Είμαστε χαρούμενοι και γι’ αυτή τη συνεργασία και σίγουροι, πως θα επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, στον συνδυασμό και τον τόπο μας!
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
της κ. ΠΑΓΩΝΑΣ (ΝΙΤΣΑΣ) ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΚΟΥΚΟΥ του Ιωάννη, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την Δημοτική Ενότητα ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, με τον συνδυασμό τού, εκ νέου υποψηφίου, δημάρχου Τριφυλίας, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ.
Μας πίστεψε, μας εμπιστεύτηκε, μας στήριξε και ήταν, από την αρχή, δίπλα στον συνδυασμό και τον τόπο μας.”
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More