TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : Πέτρος Τατούλης «Νέα Πελοπόννησος» – Ιωάννα Καψαλού , Γιάννης Γιαννόπουλος και Καλλιρόη Καρούντζου-Ολάνη στην παράταξη

Ιωάννα Καψαλού , Γιάννης Γιαννόπουλος και Καλλιρόη Καρούντζου-Ολάνη στην παράταξη με τον Πέτρο Τατούλη

Πέτρος Τατούλης :

“Καλωσορίζουμε την Ιωάννα Καψαλού στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Κορινθίας. Η Ιωάννα έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και σπουδάσει στο Dortmund της Γερμανίας. Είναι φιλόλογος γερμανικής γλώσσας και ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Μελέτης «Joanna Kapsalos» στο Κιάτο Κορινθίας. Δραστηριοποιείται στην ιδιωτική εκπαίδευση στην Κορινθία από το 2002. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Δρίμα, πρόεδρο επί σειρά ετών στη Δροσοπηγή Κορινθίας και διαμένει μόνιμα εκεί. Η καταγωγή της είναι επίσης από την Ορεινή Κορινθία, από την όμορφη Κυλλήνη (Μπούζι) και είναι Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Μπουζιωτών. Είναι μητέρα δύο παιδιών 14 και 16 ετών.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΨΑΛΟΥ Υποψήφια Π.Ε. Κορινθίας ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος " H θέλησή μου, το πείσμα μου για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας, της πανέμορφης Κορινθίας μας είναι το κίνητρο για οοποίο δέχτηκα με τιμή και απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια την πρόταση του Πέτρου Τατούλη να είμαι υποψήφια στη <<Νέα Πελοπόννησο>>."

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Γιαννόπουλο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Αρκαδίας. Ο Γιάννης Γιαννόπουλος έχει καταγωγή από την Βάχλια και τα Τρόπαια Γορτυνίας Αρκαδίας. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι γιος του Σπύρου Γιαννόπουλου πρώην βουλευτή Αρκαδίας, υποδιοικητή ΙΚΑ και Διοικητή ΟΓΑ. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Ρόδη και έχει δύο γιούς, τον Σπύρο (φοιτητή ΗΜΜΥ ΕΜΠ) και τον Μιχάλη (τελειόφοιτο Λυκείου). Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατέλεσε επί δεκαετίας ως Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλη Βιομηχανία του Ιδιωτικού Τομέα με κυριότερο αντικείμενο την εφαρμογή Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου στην παραγωγή. Παράλληλα με την πολιτική του δραστηριότητα διατηρεί Γραφείο Μελετών για τις Ψηφιακές Τεχνολογίες και ειδικεύεται στις σύγχρονες εφαρμογές Πληροφορικής, στα Συστήματα Αυτοματισμού και τα Έξυπνα Κτίρια.
Ως φοιτητής συμμετείχε στη Σύγκλητο του Ε.Μ.Π. και ως διπλωματούχος μηχανικός συμμετείχε ενεργά στην Μόνιμη Επιτροπή για την Έρευνα, την Τεχνολογία και την Καινοτομία του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας. Το 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παραγωγικών Δραστηριοτήτων, Φυσικού Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής. Το Φθινόπωρο του 2010 εξελέγη πρώτος Δήμαρχος του νεοσυσταθέντος Καλλικρατικού Δήμου Γορτυνίας, που προέκυψε από την συνένωση οκτώ ( πρώην Καποδιστριακών Δήμων. Το 2014 επανεξελέγη μέχρι και τον Αύγουστο του 2019. Από τότε είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Ως Δήμαρχος διετέλεσε μεταξύ άλλων:
· Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Βόρειας Πελοποννήσου (ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ.)
· Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΠΤΟΚ «Αρκαδία 2020» (Διαχ/κός Φορέας ΕΣΠΑ)
· Μέλος της Επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κ.Ε.Δ.Ε.
· Μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. (έως σήμερα)
Ο Δήμος Γορτυνίας υπό την ηγεσία του οργανώθηκε από μηδενική βάση, με ενοποίηση των υπηρεσιών, υλοποίηση δικτύου WAN μέσω του δικτύου «Σύζευξις» και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ώστε να μπορεί να λειτουργεί αποκεντρωμένα, καθώς είναι κατεξοχήν ορεινός και δύσβατος δήμος και από τους μεγαλύτερους σε έκταση.
Ο Δήμος απέκτησε για πρώτη φορά υπηρεσίες υποστήριξης, οργανόγραμμα, κοινωνικές δομές και διαχειριστική επάρκεια, ώστε να είναι αυτοδύναμος στην εκτέλεση έργων. Κατά τα εννέα περίπου χρόνια της δημαρχιακής του θητείας, ο Δήμος Γορτυνίας υλοποίησε τεχνικό πρόγραμμα 23 εκατομμυρίων ευρώ (υλοποιημένες συμβάσεις) και παρέδωσε στην επόμενη δημοτική αρχή εξασφαλισμένα έργα με προϋπολογισμό πάνω από 12 εκ/ρια ευρώ ακόμα από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (Φιλόδημος, Αντώνης Τρίτσης, ΕΣΠΑ 2014-2020, ΤΑΠΤΟΚ, LEADER, ΕΠΠΕΡΑΑ).
Συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο επαγγελματικό του πεδίο, στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως σύμβουλος σε θέματα νέων τεχνολογιών, πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησε κατά την θητεία του.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Π.Ε. Αρκαδίας KX ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος " Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές αποφασίζουμε για τον τόπο μας και όχι με κομματικά, μικροπολιτικά ή τροσωπικο κριτήρια."
Καλωσορίζουμε την Καλλιρόη Καρούντζου-Ολάνη στη «Νέα Πελοπόννησο» και στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Αργολίδας. Η Καλλιρόη γεννήθηκε στο χωριό Άγιο Αντώνιο της κοινότητας Τολού Αργολίδας. Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και καλλιεργεί εσπεριδοειδή και ελαιόδεντρα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ολάνη, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των χωματουργικών και είναι μητέρα τριών παιδιών. Είναι μέλος του ΔΣ ΤΟΕΒ Ιρίων και διακρίνεται για την έντονη κοινωνική της δράση.”
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΥ-ΟΛΑΝΗ Υποψήφια Π.Ε. Αργολίδας ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος " Στόχος μου είναι γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Αργολίδας να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυσή τους."

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More