TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : Μανώλης Μάκαρης – «Πρώτα η Πελοπόννησος» ,νέοι υποψήφιοι

Μανώλης Μάκαρης : 
“Σας παρουσιάζω τον Άρη Σπουρδαλάκη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Μεσσηνίας για την παράταξή μας “Πρώτα η Πελοπόννησος”.
Ο Άρης γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από τα 15 συμμετέχει στις πολιτικές και κινηματικές διαδικασίες όποιου μέρους έζησε, με αφετηρία τις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των δημοσίων πανεπιστημίων του ’06-’07. Στα 19 του χρόνια εκλέχθηκε στο κοινοτικό συμβούλιο στον Πειραιά. Από το 2021 ζει και δραστηριοποιείται στην Καλαμάτα. Σε κάθε βήμα πάντα τον ακολουθεί μια ρομαντική ιδέα για το πώς να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, ενώ παράλληλα διαρκώς μαθαίνει πως η πολιτική είναι πάντοτε πρακτική υπόθεση. Πτυχιούχος ΕΚΠΑ, με διδακτορικό στη θεωρητική φυσική από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, στον Καναδά. Πιστεύει πως με αλληλεγγύη και θάρρος μπορούμε να νικήσουμε το φόβο, το μίσος και την αδιαφορία που πρεσβεύει το σημερινό κατεστημένο.
Καλή επιτυχία Άρη!!
Τον Γιάννη Σιάτο.
Ο Γιάννης κατοικεί στην Γκούρα Φενεού Κορινθίας. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) . Τα τελευταία 13 χρόνια επιχειρεί σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο τομέα του Τουρισμού και της Ενέργειας. Ταυτόχρονα ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και την καλλιέργεια του καρυδιού. Αρθρογραφεί συχνά στον τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα με τις απόψεις του να γνωρίζουν ευρεία αποδοχή.
Καλή επιτυχία Γιάννη!!
Την Κιουρή Χαρίκλεια (Χαρά), υποψήφια στη Μεσσηνία για την παράταξη μας
Είναι φυσικός, γεωπόνος ,Μsc.
Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.
Είχε φροντιστήριο στην Καλαμάτα και Μελιγαλά.

Έχει διδάξει στα Γυμνάσια Θουρίας , Αρφαρών, Διαβολιτσίου, Γαργαλιάνων, Πεταλιδίου και Λύκεια Θουρίας, Αρφαρών, Δωρίου, Κορώνης, Μελιγαλά, 1ο ΕΠΑΛ ,4ο ΕΠΑΛ. Διευθύντρια στο Λύκειο Δωρίου 2011-2015 και από το 2017 Διευθύντρια στο 6ο Λύκειο Καλαμάτας.
Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Μεσσηνίας 2002-2011. Υπεύθυνη για τους διαγωνισμούς Φυσικής και συνεδρίων της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος των Δ.Σ. των Α ́ και Β ́ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας και αιρετή εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Αντιπρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας.
Είχε ενεργό συμμετοχή σε ΔΣ Πολιτιστικών Συλλόγων και Συλλόγους Γονέων. Έχει προσφέρει εθελοντικά μαθήματα στο ΚΕΘΕΑ , το Αλληλέγγυο σχολείο και σε κοινότητες Ρομά.
Ενεργό στέλεχος στην αριστερά από τα φοιτητικά χρόνια.
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Διετέλεσε μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής Σύριζα.
Παντρεμένη με τον Σταμάτη Μπεχράκη και μητέρα δύο παιδιών.
Καλή επιτυχία Χαρά!!
Τον υποψήφιο μας στη Μεσσηνία Χρήστο Αναστασόπουλο.
Είναι Οικονομολόγος (ΕΚΠΑ) με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του ΕΣΥ (ΕΑΠ).
Είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Κίνησης Ασθενών – Αρχείου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ενώ έχει διατελέσει, για δύο θητείες, αναπληρωματικό μέλος (αιρετό) του Δ.Σ. του Γ.Ν. Μεσσηνίας και αντιπρόσωπος στα τελευταία Συνέδρια της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ.
Έχει διδάξει στη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας και σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και έχει συνεργαστεί με το ΕΚΔΔΑ (ΙΝΕΠ & ΕΣΔΔΑ), το ΔΙΕΚ Καλαμάτας και πολλά ΚΕΚ.
Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας και είναι τακτικό μέλος των Δ.Σ. της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της Κτηματικής Καλαμάτας Δημοτικής Α.Ε. «Διοκλής Α.Ε.» καθώς και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας.
Τέλος, αρθρογραφεί στον τοπικό και πανελλαδικής εμβέλειας ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, με ποικίλη θεματολογία και έμφαση σε ζητήματα Τουρισμού και Γαστρονομίας.
Καλή επιτυχία Χρήστο!! “

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More