TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δήμος Τριφυλίας : Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου / Peloponnese Food Stories στην Ανω Πόλη της Κυπαρισσίας το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Στην Ανω Πόλη της Κυπαρισσίας πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου η επόμενη εκδήλωση του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου / Peloponnese Food Stories, που για δεύτερη χρονιά εφέτος διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, στην έδρα του Δήμου Τριφυλίας, συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια, ο οικείος δήμος και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παραγωγοί – τυποποιητές τοπικών προϊόντων απ’ όλη τη Μεσσηνία, ενώ θα υπάρξουν παραδοσιακά κεράσματα από γυναίκες – μέλη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, καθώς επίσης και “γευσιγνωσία Οίνου και Ελαιόλαδου”.

Η βραδιά, τέλος, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και διαγωνισμό επιτραπέζιας ελιάς από γευσιγνώστες του Σχολείου Ελιάς και Ελαιολάδου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More