TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Καλαμάτα Μετά – Βασίλης Τζαμουράνης : Ευχόμαστε δύναμη, αντοχή και δημιουργικότητα στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές αλλά και στους γονείς και τους κηδεμόνες τους.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ  ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ :
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Όταν ένας νέος κύκλος ανοίγει, ανοίγουν και νέες προοπτικές! Είναι στο χέρι μας να τις αξιοποιήσουμε, για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο: Αυτό που μας αξίζει περισσότερο!
Ευχόμαστε δύναμη, αντοχή και δημιουργικότητα στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές αλλά και στους γονείς και τους κηδεμόνες τους.
Θα είμαστε σταθερά δίπλα τους, σε ΟΛΗ τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ακούγοντας τις ανάγκες τους και φροντίζοντας όσο μπορούμε για την αμεσότερη κάλυψή τους!
Ήδη με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης επισκέφτηκε για τον αγιασμό το Πειραματικό 10ο Δημοτικό Καλαμάτας και το 4ο ΕΠΑΛ.
Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο.
Στη 1 μ.μ. θα βρεθεί στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας – και στις 2 το μεσημέρι στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ – ΚΕΦΙΑΠ στο παλιό Στρατόπεδο.
Καλή (νέα) αρχή σε όλους!
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που παίζουν γκολφ
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More