TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας – Εκδήλωση με θέμα: «Αναπηρία και Καθημερινότητα»

«Για εμάς, στη “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”, ο άνθρωπος, οι καθημερινές ανάγκες του, αποτελούν οδηγό και προτεραιότητά μας. Και αυτό υπηρετούμε ως Δημοτική Αρχή σήμερα, αλλά και ως αυριανή Δημοτική Αρχή για τα επόμενα χρόνια. Για εμάς δεν είναι απλά υποχρέωση, αποτελεί πολιτική μας επιλογή η βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε για μία φιλική Καλαμάτα, για την Καλαμάτα που όλοι θέλουμε».
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος κατά τη διάρκεια της θεματικής εκδήλωσης με θέμα: «Αναπηρία και Καθημερινότητα», που διοργάνωσε ο συνδυασμός της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Στη θεματική εκδήλωση, παρέστησαν -μεταξύ άλλων- και έλαβαν το λόγο συμμετέχοντας στην ανοιχτή συζήτηση, εκπρόσωποι σωματείων ΑΜΕΑ της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι φορέων. Κύρια σημεία τοποθέτησης τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης προσβασιμότητας, των ίσων ευκαιριών στην αγορά εργασίας, της ενίσχυσης των υποστηρικτικών δομών για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.
Τον συντονισμό της συζήτησης, στη διάρκεια της οποίας παρέμβαση έκανε και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Ν. Καραλής, είχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Γιώργος Λαζαρίδης, Βασίλης Παπαευσταθίου και Μανώλης Χαλούλος.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που μελετούν και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που μελετούν και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που μελετούν και βιολί
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που μελετούν, βιολί, όμποε και κλαρινέτο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More