TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ – Συναντήσεις σε Πυροσβεστική και Αστυνομική Διεύθυνση

Συναντήσεις με εκπροσώπους της διοίκησης αλλά και των εργαζομένων στην Πυροσβεστική και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας είχε  κλιμάκιο του συνδυασμού ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Τζαμουράνη.

Στην Πυροσβεστική έγινε εκτεταμένη συζήτηση με τους διοικητές των Π.Υ. Μεσσηνίας και Καλαμάτας, οι οποίοι ενημέρωσαν το κλιμάκιο για τη δράση του Σώματος και τα προβλήματα που προκύπτουν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και άλλων εκτάκτων καταστάσεων, λόγω και της κλιματικής κρίσης. Ο Βασίλης Τζαμουράνης ευχαρίστησε και συνεχάρη τους αξιωματικούς και στο πρόσωπό τους όλο το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, διαβεβαιώνοντάς τους για την πρόθεσή του να υποστηρίξει ενεργά το έργο τους, με την παροχή μέσων και κάθε άλλης ενίσχυσης – και βέβαια να συνεργαστεί στενά μαζί τους για την πολιτική προστασία του δήμου.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση ο Β. Τζαμουράνης και το κλιμάκιο της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΜΕΤΑ συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με τον αστυνομικό διευθυντή και εκπροσώπους του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, με τους οποίους έγινε εποικοδομητική συζήτηση, όπου κυριάρχησε το θέμα της παραβατικότητας στα χωριά, αλλά και οι σχεδιαζόμενες ενέργειες για την εμπέδωση αισθήματος μεγαλύτερης ασφάλειας στις συνοικίες και τις κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More