TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Συλλεκτικά γραμματόσημα με θέμα το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε τα συλλεκτικά γραμματόσημα που κυκλοφόρησαν φέτος από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με θέμα το KDF.
Τα γραμματόσημα αποτελούν μέρος της Ειδικής Σειράς EUROMED, η οποία εκδίδεται κάθε χρόνο από τις χώρες που περιβάλλουν τη Μεσόγειο, στο πλαίσιο της μεταξύ τους ταχυδρομικής συνεργασίας και της ενίσχυσης των ιστορικών και πολιτιστικών δεσμών τους μέσω της προώθησης του φιλοτελισμού.
 Η θεματολογία για το 2023 ήταν «Φεστιβάλ της Μεσογείου» και σε αυτό το πλαίσιο τα ΕΛΤΑ επέλεξαν να απεικονίσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες του Albert Vidal / Vèrtex Comunicació, από το ντουέτο Fine Lines της Roser López Espinosa και του Skanedans Teater και το έργο Sonoma της ομάδας La Veronal, που παρουσιάστηκαν στο 27ο και 28ο KDF, αντίστοιχα.
Στα γραμματόσημα αυτά αποτυπώνεται ο δυναμισμός των χορευτικών συνόλων, η δύναμη της κίνησης, η έκφραση του σώματος μέσα από παραστάσεις ιδιαίτερες χωρίς στερεότυπα και κοινωνικούς αποκλεισμούς.
Εξασφαλίστε τα δικά σας εδώ: https://tinyurl.com/4jdh8mjr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More