TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Η Ο.Α.Κ. 4Χ4 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στο 1ο Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας

Την Πέμπτη 12/10 και ύστερα από πρόσκληση του 1ου Δημοτικού σχολείου Καλαμάτας , κλιμάκιο 4 εθελοντών της Ομάδας  συμμετείχε σε ομιλία στα πλαίσια άσκησης Σεισμού όπου διοργάνωσε το σχολείο την ίδια ημέρα.
Σκοπός της παρουσίας των Εθελοντών της Ο.Α.Κ. ήταν μέσω παρουσίασης βίντεο , ομιλίας αλλά και ανοιχτής συζήτησης με τους μαθητές , να τονιστεί ο σημαντικός ρόλος της πρόληψης με την συμμετοχή ακόμα και των ίδιων των παιδιών σε αυτή. Μεγάλο μέρος της Ομιλίας αφιερώθηκε στην έννοια του Εθελοντισμού και πως μια Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας συμβάλει σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Η Ομάδα ευχαρίστησε  τον Διευθυντή κ. Σταματόπουλο Δημήτρη, τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας καθώς και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων του σχολείου για την άριστη συνεργασία.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More