TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Νέος προπονητής της ομάδας ο Μάκης Χάβος

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Μάκης Χάβος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας  ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Βοηθός του αναλαμβάνει ο Μπάμπης Μιχαηλίδης και γυμναστής ο Γιώργος Αδάμ. Σήμερα θα βρίσκεται στην Καλαμάτα και την Παρασκευή στις 15.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Μάκης Χάβος 

Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος στην τότε ερασιτεχνική ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε αρκετά μικρή ηλικία (18 ετών) αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, όπου με προπονητή τον Αλκέτα Παναγούλια αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου 1987–88. Για το υπόλοιπο μισό της ίδιας περιόδου δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά στα Τρίκαλα (Γ΄ Εθνική), όπου πλέον πήρε πολλές συμμετοχές.

Επανήλθε στην Α΄ Εθνική μετά από έναν χρόνο, αγωνιζόμενος ως βασικό στέλεχος πλέον για συνολικά 3 χρόνια με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Το καλοκαίρι του 1992 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε για τα επόμενα 4,5 χρόνια, μέχρι το πρώτο μισό της περιόδου 1996–97. Συνέχισε στην ομάδα της Ξάνθης για τα επόμενα 3,5 χρόνια, ως το τέλος της περιόδου 1999–2000.

Συνέχισε στη Β΄ Εθνική με τη φανέλα του Ακράτητου, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α΄ Εθνική και παρέμεινε στην ομάδα ως το πρώτο μισό της περιόδου 2002–03. Το φινάλε της ίδιας χρονιάς τον βρήκε για δεύτερη φορά στον Πανσερραϊκό (Β΄ Εθνική). Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Εθνικό Αστέρα την περίοδο 2003–04, έκλεισε την καριέρα του στον Θρασύβουλο (αρχικά στη Γ΄ και στη συνέχεια στη Β΄ Εθνική), αγωνιζόμενος για τα επόμενα δύο χρόνια (μέχρι το πρώτο μισό της περιόδου 2005–06), οπότε και τερμάτισε την καριέρα του.

Συνοπτικά σε 18 χρόνια (19 αγωνιστικές περιόδους) παρουσίας στις τρεις εθνικές κατηγορίες, αγωνίστηκε:

  • Σε 342 αγώνες Α΄ Εθνικής (πέτυχε 17 γκολ)
  • Σε 50 αγώνες Β΄ Εθνικής (πέτυχε 1 γκολ)
  • Σε 72 αγώνες Γ΄ Εθνικής (πέτυχε 4 γκολ)

Από τα 22 τέρματα που πέτυχε σε αγώνες πρωταθλήματος των τριών κατηγοριών, τα 20 ήταν με σουτ και τα 2 με εκτελέσεις πέναλτι. Αγωνίστηκε σε 2 ευρωπαϊκούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ (με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1992–93), ενώ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα συνολικά 5 φορές στην καριέρα του.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More