TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ) – Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος της ΠΕΣΕΚ στη Μεσσηνία, την Δευτέρα 13 Νοέμβρη

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ) καλεί τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  της Μεσσηνίας τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη 2023, στις  7 μμ, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 95, 1ος όροφος), στην ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος της ΠΕΣΕΚ στη Μεσσηνία.

Στη συνέλευση θα συζητηθεί ο απολογισμός του ΔΣ της ΠΕΣΕΚ, ο σχεδιασμός της δράσης του παραρτήματος και της ΠΕΣΕΚ, τα προβλήματα των συνταξιούχων συναδέλφων, τοπικά και γενικά, καθώς και ο σχεδιασμός της δράσης μας για την διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματά μας.

Τέλος θα εκλεγεί συντονιστικό όργανο του παραρτήματος  και θα γίνει ψηφοφορία για την εκλογή του νέου ΔΣ της ΠΕΣΕΚ.

Δηλώσεις υποψηφιότητας για το συντονιστικό όργανο του παραρτήματος  θα υποβληθούν κατά τη διάρκεια της ιδρυτικής συνέλευσης.

Στη συνέλευση θα παρευρεθεί εκπρόσωπος του ΔΣ της ΠΕΣΕΚ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More