LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : Taygetos Challenge – Οι εγγραφές ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου για το 13ο Τaygetos Challenge 2024

Η ανακοίνωση από το Taygetos Challenge :
“Περιόρισε την προληπτική σου διάθεση και έλα να τρέξουμε μαζί μας στις 23 και 24 Μαρτίου 2024, εκεί όπου η τύχη δεν είναι παρά ένας αριθμός!
Μέσα από τη Marathon, την Experience, τη Basic και τη Fun διαδρομή, μπορείς να βρεις τον δικό σου δρόμο για την προσωπική σου κορυφή.
Εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε, όπως πάντα, να συνδυάσουμε τη μαγεία του βουνού με την αλμύρα της θάλασσας, σε ένα αγώνα που τα έχει όλα!
Οι εγγραφές ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου – ναι, ξανά το 13, γιατί εμείς δεν πιστεύουμε στην κακοτυχία, πιστεύουμε στην πρόκληση και στη δύναμη της θέλησης!
Τότε θα ανακοινωθεί και το πως διαμορφώνονται πλέον χιλιομετρικά και υψομετρικά οι διαδρομές Marathon & Experience, οι οποίες μεγαλώνουν. Η fun και η basic παραμένουν ως έχουν.
Έλα να διασχίσουμε μαζί τη γραμμή της εκκίνησης, να δημιουργήσουμε τα νέα ρεκόρ του αγώνα και να φέρουμε τον αριθμό 13 στα μέτρα μας.
Μοιράσου το πάθος σου, τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις προπονήσεις σου, την αγωνία και τις προετοιμασίες σου με το Taygetos Challenge 13 και άσε την τύχη να αποφασίσει – μήπως τελικά το 13 είναι το νέο τυχερό σου νούμερο;
Σε περιμένουμε για να τρέξουμε μαζί, να γελάσουμε με τις αναποδιές που τυχόν θα συμβούν, πάντα συμβαίνουν άλλωστε, και να γιορτάσουμε την αγάπη για το ορεινό τρέξιμο, τον αθλητισμό και τη φύση.
Κάνε έγκαιρα την εγγραφή σου για να κρατήσεις τη θέση σου και έλα να δημιουργήσουμε μαζί τις πιο αξέχαστες στιγμές! “

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More