LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Φιλιατρά : Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Φιλιατρινού συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου «Το φάντασμα της βιβλιοθήκης»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του φιλιατρινού συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου «Το φάντασμα της βιβλιοθήκης» σε εικονογράφηση Απόστολου Βέττα από τις εκδόσεις ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ,  την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 11.30, που διοργάνωσε το Παράρτημα Τριφυλίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας. Η εκδήλωση έγινε στον χώρο του παραρτήματος, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

Με τον συγγραφέα  συνομίλησε και διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο η υπεύθυνη του παραρτήματος Γαρυφαλιά Τεριζάκη και «σκακιστική» νότα έδωσε ο καρδιολόγος Γιώργος Χάραρης, με καταγωγή από τα Φιλιατρά, παίχτης του Σκακιστικού Ομίλου Φιλιατρών. Μίλησε για τα οφέλη που αποκομίζουν παιδιά και ενήλικες από την ενασχόληση με το σκάκι και αναφέρθηκε στις πανελλήνιες επιτυχίες του δραστήριου Σκακιστικού Ομίλου Φιλιατρών. Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε βιβλία.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚI.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More