LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Πύλου – Νέστορος : ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΑΣΙΝΗ

Το σύνθημα για την έναρξη της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου έδωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος στην Κοινότητα Κορώνης, με μουσικές συναυλίες, κεράσματα, χορευτικά παιδικών ομάδων και θεατρικές παραστάσεις για όλους!

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του οικισμού Ασίνης, της Κοινότητας Κορώνης καθώς και του εορταστικού στολισμού της, με την διεξαγωγή θεατρικής παράστασης για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους με τίτλο “Της προ-προ-προγιαγιάς η Χριστουγεννιάτικη συνταγή”. Η Αθηναγόρειος Φιλαρμονική Ορχήστρα Κορώνης ερμήνευσε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση. Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης συνδιοργάνωσε την εκδήλωση στην οποία προσέφερε πλούσια κεράσματα και πραγματοποίησε ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι για καλό σκοπό!

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More