TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” – Ο Θερμός στον ”15ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα”.

  Το μέλος της διοίκησης και ορειβάτης του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας ΄”Ο Ευκλής” Κωνσταντίνος Θερμός την Κυριακή (10/3ου) εκπροσώπησε το καλαματιανό σωματείο στον 15ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα ”Θανάσης Σταμόπουλος” των 21,1 χλμ. τερματίζοντας με χρόνο 1:48:24.
Ο Θερμός μας δήλωσε, ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή του, δεδομένου, ότι ασχολείται με το άθλημα των Ημιμαραθωνίων τον τελευταίο χρόνο, με τελικό στόχο τον Μαραθώνιο της Αθήνας.
   Ας σημειωθεί, ότι από ιδρύσεως του ”Ευκλή” από τον συχωρεμένο Παναγιώτη Κουτρούλη το καλαματιανό σωματείο το 1981 είχε δραστήρια τμήματα στίβου, πάλης, ενόργανης γυμναστικής κ.ά. και από τότε ήταν εγγεγραμμένο σωματείο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
   Η διοίκηση του σωματείου σκέφτεται θετικά, να δημιουργήσει στο μέλλον τμήμα στίβου, εάν το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More