TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου Μυρτοποταμιά – 3η Επαρχιακή Οδός – Ξεκίνησαν οι εργασίες

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την υλοποίηση του σημαντικού έργου «Ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου Μυρτοποταμιά – 3η Επαρχιακή Οδός».
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου ο οποίος χωροθετείται βόρεια του Οικισμού της Μυρτοποταμιάς και νότια της Δημοτικής Κοινότητας Πολυλόφου.
Θα γίνουν εργασίες σε μήκος 3 χλμ. και θα κατασκευαστούν απαραίτητα συνοδά έργα όπως επενδεδυμένη τάφρος, ιρλανδικές διαβάσεις και τεχνικά έργα απορροής υδάτων. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» με το ποσό των 592.000 ευρώ.
Αυτοψία στο έργο πραγματοποίησαν χθες Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κοντοθανάσης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
«Η ασφαλτόστρωση θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής αλλά και τους επισκέπτες.
Επομένως, θα βελτιωθεί η προσβασιμότητα των αγροτών μας προς τις καλλιέργειές τους και θα επιτευχθεί η διασύνδεση της 3ης Ε.Ο. με τους οικισμούς που βρίσκονται στο νότιο τμήμα του Δήμου και την παραλιακή ζώνη. Συνεπώς επιτελείται ο αρχικός μας στόχος που είναι διττός: αφενός εξυπηρετούνται οι κάτοικοι με την προσβασιμότητα στην καθημερινή τους εργασία και αφετέρου προσφέρεται περαιτέρω ανάπτυξη προς τη νότια πλευρά», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More