TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

“Προορισμός Ταξίδι” στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας: Το κομμάτι που λείπει

Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας συμμετέχει στην δράση “Προορισμός – Ταξίδι” του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, φέρνοντας 18 επιλεγμένες ταινίες του φεστιβάλ στην πόλη μας – και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Μεσσηνίας. Η δράση “Προορισμός – Ταξίδι” φέρνει το πνεύμα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με ποιοτικό ελληνικό ντοκιμαντέρ.
Αυτή τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Το κομμάτι που λείπει» του Άγγελου Τσάτση, στον χώρο του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας.
Ήταν 27 και 35 χρονών. Σκοτώθηκαν και οι δύο στο ίδιο σημείο, μέσα σε έναν μήνα. Τους σκότωσε η ίδια κακοτεχνία. Δεκαοχτώ πρόσωπα απαντούν στο απλό ερώτημα «γιατί δεν κάνουμε τελικά αυτά που πρέπει;». Όσα κρύβει η άγνωστη ιστορία της λακκούβας –σήμα κατατεθέν– των ελληνικών δρόμων. Σε μια αναζήτηση για το κομμάτι που λείπει από την Ελλάδα.
Σκηνοθεσία, σενάριο, παραγωγή: Άγγελος Τσάτσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Άγγελος Τσάτσης, Θεόδωρος Φάκος, Βασίλης Λάγιος
Μοντάζ: Άγγελος Τσάτσης
Ήχος: Άγγελος Τσάτσης
Μουσική: Κωνσταντίνος Νικογιάννης
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 75′
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα προβολής: 21:00
Είσοδος Δωρεάν

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More