LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Πεζοπορική εξόρμηση της ομάδας “Τα Γεράκια” στο Λαντζουνατο

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνουν τα χωριά των Κοντοβουνιων και πρόσφατα το Λαντζουνατο στους επισκέπτες τους. Στη πρόσφατη πεζοπορική εξόρμηση της ομάδας Τα Γεράκια  βρέθηκε πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές σκόμη και γειτονικούς νομούς και απόλαυσε τη φιλοξενία των κατοίκων του Λαντζουνατου ενώ παράλληλα γνώρισαν τοποσημα και αξιοθέατα της περιοχής.

Το θρυλικό κάστρο του Σαφλαουρο μάγεψε τους περιηγητές ενώ εντυπωσιάστηκαν με την εκκλησία του βράχου κοντά στο χωριό. Στάθηκαν στην βρύση του Νικολουλια όπου μυήθηκαν στη δράση του ήρωα των Κοντοβουνιων.

Επίσης προσφέρθηκε σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν γεύμα με παραδοσιακά φαγητά και αναψυκτικά.

Το Λαντζουνατο γίνεται επίκεντρο και κερδίζει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν αυθεντικές στιγμές χωριού έστω και για μια συζήτηση και τρώγοντας  κάτω από τον πλάτανο στο παραδοσιακό καφενείο με τα τρεχούμενα νερά και την ιστορική εκκλησία να γειτνιάζουν αρμονικά.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More