TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ενημερωτική εκδήλωση οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών την Παρασκευή 24 Μαΐου – Στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αθηνών 99).

Ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση για το Σχέδιο Οργανωμένης Απομάκρυνσης Πολιτών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αθηνών 99).

Η εκδήλωση που απευθύνεται σε συλλόγους ΑΜΕΑ, περιλαμβάνει ενημέρωση από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας ως προς το Σχέδιο Ιόλαος για την προστασία από τις πυρκαγιές και κυρίως για τις διαδικασίες της κατάρτισης του Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πληθυσμού.

Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους εκπρόσωπους των συλλόγων ΑΜΕΑ για να καταγραφούν οι προτάσεις τους για την αρτιότερη υλοποίηση της διαδικασίας.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε σύνολο δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού σε θέματα φυσικών καταστροφών, δεδομένης της προτεραιότητας που έχει θέσει ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος σε δραστηριότητες πρόληψης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More