TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Εκδήλωση από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας : Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα «Κρασί από τα χείλη σου»

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, η Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και το Βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα με τίτλο «Κρασί από τα χείλη σου», ένα μυθιστόρημα στο οποίο ο έρωτας συναντά την τέχνη της αμπελουργίας.

Ο βραβευμένος συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του στον χώρο της Πινακοθήκης Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης (4ος όροφος Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας) σήμερα  Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στις 20:00.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο οινοποιός Σπύρος Λαφαζάνης θα μας μυήσει στην τέχνη της αμπελουργίας και στο τέλος, αφού ο συγγραφέας συνομιλήσει με το κοινό και υπογράψει τα βιβλία του, θα έχουμε την ευκαιρία να πιούμε όλοι μαζί ένα κρασί στον αίθριο χώρο της βιβλιοθήκης, προσφορά του οινοποιείου Νέστωρ.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την αρωγή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και των εκδόσεων Διόπτρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More