LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

4ος Πανελλήνιος Αγώνας Drift στην Τριοδο Μεσσηνίας: Ένα Συναρπαστικό Γεγονός για Πρώτη Φορά στο αυτοκινητοδρόμιο Messini Motorsports Park

Είναι ο πρώτος Πανελλήνιος Αγώνας Drift που θα διεξαχθεί στην Τριόδο Μεσσηνίας την 1η και 2α Ιουνίου 2024. Αυτή η μοναδική διοργάνωση υπόσχεται να προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα τόσο για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα, που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και είναι σχεδιασμένη για να αναδείξει τις ικανότητες των καλύτερων οδηγών drift από όλη την Ελλάδα. Ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη και ενθουσιασμό.

Ενδεικτικά το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει:

·         Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024:

·         10:00 – 12:00: Ελεύθερες Δοκιμές

·         13:00 – 17:00: Προκριματικοί Γύροι

·         Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024:

·         10:00 – 12:00: Ελεύθερες Δοκιμές

·         13:00 – 17:00: Τελικοί Αγώνες

·         18:00: Απονομή Βραβείων και Τελετή Λήξης

Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε μαζί αυτήν τη μοναδική εμπειρία και να απολαύσουμε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και διασκέδαση!

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More