LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

«Κρασί από τα χείλη σου» του Κώστα Κρομμύδα – Η παρουσίαση του βιβλίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση βιβλίου του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα με τίτλο «Κρασί από τα χείλη σου» στον χώρο της Πινακοθήκης Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, τη Λαϊκή Βιβλιοθήκη και το Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ.

Την εκδήλωση χαιρέτισε, η Μάγδα Σουλιώτη, Διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας και ο Πανάγος Φουρναράκης, Πρόεδρος του Δ.Σ.  της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Για την τέχνη της αμπελουργίας μίλησε ο οινοποιός Σπύρος Λαφαζάνης και στη συνέχεια το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει τον βραβευμένο συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα να μιλάει για το νέο του μυθιστόρημα, για το κρασί και τον έρωτα. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε κρασί στον αίθριο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, προσφορά του οινοποιείου Νέστωρ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αρωγή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, των εκδόσεων  Διόπτρα και του Bodega Cafe Restaurant.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More