TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας – «Η τελευταία πινιάτα» Σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου

Την τελευταία βιβλιοπαρουσίαση του προγράμματος φιλαναγνωσίας «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο» θα πραγματοποιήσει για φέτος η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας  στο 24ο Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας (Ψαρών και Μακεδονίας) την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στις 19.00.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, θα υποδεχθούμε τη συγγραφέα Κωνσταντίνα Τασσοπούλου για να μας παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο «Η τελευταία πινιάτα», ένα βιβλίο για μεγάλες αλήθειες που κρύβονται σε πράγματα μικρά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά, γονείς, δασκάλους και όσους αγαπούν τα εικονογραφημένα βιβλία. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ.

Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο» της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, που διεξάγεται με την αρωγή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, κλείνει τον επιτυχημένο κύκλο του με την υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί και τη νέα σχολική χρονιά, προκειμένου να φέρει περισσότερους συγγραφείς σε επαφή με μαθητές, αλλά και για να φτιάξει γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στη βιβλιοθήκη, τις σχολικές κοινότητες και την τοπική κοινωνία.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More