LIFE STYLE TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής”: Ιούνιος 2024 – Δράσεις πεζοπορικού τμήματος.

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” τον Ιούνιο έχει οργανώσει τρεις ενδιαφέρουσες εξορμήσεις οι οποίες είναι:
  • 2 Ιουνίου: Εξόρμηση στον βόρειο Πάρνωνα και πεζοπορία στο Κεδροδάσος της βόρειας Κυνουρίας των 8χλμ. για όλη την οικογένεια από την Ι. Μ. Μαλεβής έως το κεφαλοχώρι του Αγίου Πέτρου.

  •  22 Ιουνίου (Σάββατο): Ανάβαση στην Ξεροβούνα Ταϋγέτου υπό το φως της ”Πανσελήνου της Φράουλας”. Βαθμός δυσκολίας Α΄+.

  • 30 Ιουνίου: Εξερεύνηση με ταχύπλοα σκάφη αναψυχής της εταιρίας Mani Escape στον Μεσσηνιακό Κόλπο των απόκρημνων παραλιών της Μεσσηνιακής Μάνης, από την Καρδαμύλη έως το Λιμένι. Ένα συναρπαστικό θαλάσσιο ταξίδι για όλη την οικογένεια.

Πληροφορίες απογευματινές ώρες στην κα. Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στα τηλέφωνα: 27210 90627 και 697 425 2234 ή στο FB: Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ και στο instagram: efklis_pezoporikos_kalamatas

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More