TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ

Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας – ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λάβει χώρα ο Διαγωνισμός του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας!
το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 και  Ώρα 12:00 στο  Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου (Αριστομένους 95, Καλαμάτα)
ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Όσοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2011. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Έργο ή έργα ελεύθερης επιλογής.
Μέγιστη διάρκεια προγράμματος συνολικά: 6 λεπτά
Ως Α΄ Βραβείο στην Παιδική Κατηγορία θα δοθεί μία κιθάρα του ευρωπαϊκού οίκου HORA (μοντέλο Granada) μαζί με ξύλινη βάση και σκληρή θήκη συνολικής αξίας 335 ευρώ, προσφορά του e–shop μουσικών οργάνων και υλικών οργανοποιίας sintono (www.sintono.gr).
Σε όλες τις κατηγορίες θα δοθούν Β΄ (120 ευρώ δωροεπιταγή) και Γ΄ (80 ευρώ δωροεπιταγή) βραβεία, τα οποία αποτελούν προσφορά του Συλλόγου «Τέρψις» (Σύλλογος Γονέων και Φίλων των Σπουδαστών των Σχολών της ΦΑΡΙΣ) καθώς και Έπαινοι.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν δώρο χειροποίητες χορδές από την Κωνσταντινούπολη του εξαιρετικού οργανοποιού Γιώργου Μαρινάκη.
Πρόεδρος της Επιτροπής του Διαγωνισμού θα είναι ο διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας Κώστας Κοτσιώλης (www.costascotsiolis.com).
Τα μέλη της επιτροπής για την παιδική κατηγορία του διαγωνισμού είναι τα εξής: Κώστας Ηλιάδης (Μαέστρος Underground Youth Orchestra & Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Ελληνικού Αργυρούπολης), Γιώργος Νούσης (συνθέτης – σολίστ κιθάρας) Μαρία Κολόζου (Σολίστ Κιθάρας), Neža Lopatič (Σολίστ Κιθάρας), Βασίλης Συγλέτος (Οργανοποιός).
Αναλυτικές πληροφορίες για τον Διαγωνισμό και τις δράσεις του Φεστιβάλ στο www.kalamataguitarfestival.gr
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More