TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Τελετή Απονομής Διπλωμάτων και Προαγωγών Εθελοντών Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων και Προαγωγών Εθελοντών Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας.

EES 2

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός στον οποίο απονεμήθηκε πλακέτα “Τιμής Ένεκεν”, για τη μέγιστη συμβολή του στην αναγεννητική πορεία του Ε.Ε.Σ. μέσα από καινοτόμες, σύγχρονες, αλληλέγγυες ανθρωπιστικές και ανθρωποκεντρικές δράσεις. Σημαντική επίσης και η παρουσία της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. κας Ευγενίας Γκόγκου.

EES 1

Θ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: “Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ”

Στην τελετή το “παρών” έδωσε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση, υπογραμμίζοντας τη σπουδαία συμβολή των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, και τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας. “Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε ανθρώπους που με ανιδιοτέλεια προσφέρουν στην κοινωνία μας, ειδικά σε μια εποχή που όλα γύρω μας απαξιώνονται, που όλα τρέχουν με πολύ γρήγορο ρυθμό, και αυτό συμπαρασύρει αρχές και αξίες. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ανθρώπους που είναι εκεί, δίπλα στην κοινωνία, που προσφέρουν στο συνάνθρωπο που έχει πραγματική ανάγκη. Εμείς ως Δήμος Καλαμάτας θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Θα στηρίζουμε κάθε σας προσπάθεια. Μέσα από την καρδιά μου σάς απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!”, δήλωσε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος.

Την τελετή τίμησαν και χαιρέτισαν με την παρουσία τους Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, Εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων, η Πρόεδρος, Μέλη και στελέχη των Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, Άργους και Σπάρτης, ενώ σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή των διπλωμάτων στους εθελοντές.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More