TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και το Παράρτημα Τριφυλίας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 της Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος – National Library of Greece.
Τα εργαστήρια για τα παιδιά θα υλοποιηθούν στο Παιδικό Τμήμα της βιβλιοθήκης στην Καλαμάτα και στο Παράρτημα Τριφυλίας προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης… από τη Γη ως τον ουρανό!
Φέτος, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.
Με σύνθημα “Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…” και κεντρικούς άξονες τη γνώση, την επιστήμη, τον πολιτισμό, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο, αυτό το καλοκαίρι, η βιβλιοθήκη μας μετατρέπεται σε κυψέλη
εξερεύνησης και δημιουργικότητας και σας προσκαλεί, σε μια περιπλάνηση, κάνοντας τον δικό μας γύρο του κόσμου και ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής στον πλανήτη.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση με  το πρόγραμμα των εργαστηρίων και τις φόρμες δήλωσης συμμετοχής.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More