TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Οιχαλίας για την απώλεια του Βύρωνα Χαρίτση

Ο Δήμος Οιχαλίας από χθες τα ξημερώματα είναι πιο… φτωχός καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, ο Βύρων Χαρίτσης.

Ένας άνθρωπος που αγάπησε τον τόπο καταγωγής του, το Διαβολίτσι και ξεχώρισε με την πορεία και το ήθος του. Ένας άνθρωπος πρωτοποριακός, με ξεχωριστή πολιτική συνείδηση η οποία μεταλαμπαδεύτηκε στους δικούς του ανθρώπους και ειδικά, στον μεγάλο του γιο Αλέξη.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», Βουλευτής Μεσσηνίας, πρώην Υπουργός που έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμά του στην πολιτική σκηνή του τόπου, πορεύτηκε και εξακολουθεί, στα βήματα του αείμνηστου πατέρα του Βύρωνα Χαρίτση και της μητέρας του Ελένης Τσαπραλή. Η οικογένειά τους ήταν πάντα πρότυπο και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους Μεσσήνιους και κυρίως στους δημότες του Δήμου Οιχαλίας απ’ όπου καταγόταν ο εκλιπών. Ένας άνδρας με πολιτική και αυτοδιοικητική αναφορά, καθώς είχε διατελέσει Νομάρχης στην Κεφαλονιά, ο οποίος στεκόταν στο πλευρό της συζύγου και των δύο παιδιών τους, Αλέξη και Βασίλη, χαράσσοντας δρόμους.

Δυναμικός και μειλίχιος συνάμα, πάντα χαμογελαστός, καμάρωνε με την κα Ελένη τα δυο τους παιδιά και στεκόταν διακριτικά δίπλα στην αξιοσημείωτη πολιτική διαδρομή του Αλέξη Χαρίτση. Ο Βύρων Χαρίστης γεννημένος το 1943 διήνυσε την πορεία της ζωής του με ήθος, ευπρέπεια και εντιμότητα. Άνθρωπος καλλιεργημένος και ευγενής, εργάστηκε με επιτυχία ως πολιτικός μηχανικός. Παρέμεινε μέχρι τέλους ενεργός, αριστερός πολίτης.

«Οι νεκροί ζουν στις καρδιές των ζωντανών και έτσι θα συμβαίνει πάντα και με τους ανθρώπους του Δήμου μας», σημείωσε η Δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου στο μήνυμά της.
Ο Δήμος Οιχαλίας, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More