TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

O 4ος Vamvakou Mountain Run, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου – Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη στήριξή της στη διοργάνωση του 4ου Vamvakou Mountain Run, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στη Βαμβακού Λακωνίας.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος, ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν την πανέμορφη φύση της Πελοποννήσου μέσα από μοναδικές διαδρομές που διασχίζουν ορεινά τοπία και γραφικά μονοπάτια.

Στόχοι του Αγώνα:

Προώθηση του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής.

Ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει διαδρομές για αθλητές όλων των επιπέδων, με επιλογές για διαδρομές των 10χλμ, 20χλμ και 40χλμ, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία συμμετοχής σε όλους, από αρχάριους μέχρι και έμπειρους δρομείς.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της Βαμβακούς, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικές γεύσεις και προϊόντα, καθώς και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα συνοδεύουν τον αγώνα.

Η αθλητική διοργάνωση προγραμματίζεται για τέταρτη φορά στο χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Εγγραφές και Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές, τον εξοπλισμό και άλλες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.vamvakourevival.org/event/vmr-7km-2024/.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More