ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ : Ανοιχτοί στο κοινό κατά την επέλαση του καύσωνα κλιματιζόμενοι χώροι

Πολύ νωρίς ξεκίνησε φέτος η επέλαση του καύσωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού σύμφωνα με το οποίο οι θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες θα είναι πολύ υψηλές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Οιχαλίας ανακοινώνει πως από σήμερα 11 και μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, «Μαρία Κάλλας» στον Μελιγαλά, θα παραμένει ανοιχτή από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 προκειμένου να προσέρχονται όσοι δε διαθέτουν κλιματιστικά για να προστατευθούν από τον καύσωνα.

Παράλληλα, όποιος βρίσκεται σε άλλη περιοχή του Δήμου και χρειάζεται βοήθεια μπορεί να επικοινωνήσει κατά τις εργάσιμες ώρες στον τηλεφωνικό αριθμό: 2724360324 και σε περίπτωση ανάγκης, με τους Αντιδημάρχους Αντώνη Χιώτη και Δημοσθένη Τράγο στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων: 6974045287 και 6945447970 αντίστοιχα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More