TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια και σωματική βλάβη.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 45χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια και σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, χθες (13.6.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, ο 45χρονος εισήλθε σε αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσε αλυσοπρίονο, μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα και χάλκινα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας εντόπισαν τον 45χρονο και στην προσπάθεια τους να τον ακινητοποιήσουν για να τον συλλάβουν, αυτός αντιστάθηκε σθεναρά επιτιθέμενος προς τους αστυνομικούς.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από τους ανωτέρω αστυνομικούς και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 45χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 24.4.2024 έως και την 12.6.2024 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Οιχαλίας, είχε διαπράξει ακόμη -5- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και αποθήκες, όπου είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, αλυσοπρίονο, χρήματα και χάλκινα αντικείμενα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More