LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας : «Συγγραφείς στο αίθριο» – τριήμερο βιβλιοπαρουσιάσεων 20 έως 22 Ιουνίου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το τριήμερο βιβλιοπαρουσιάσεων «Συγγραφείς στο αίθριο» στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.
Πρόκειται για μια γιορτή του βιβλίου στην οποία θα έχει το κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρείς καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς να παρουσιάζουν τα νέα τους βιβλία. Το πρόγραμμα του τριημέρου θα διαμορφωθεί ως εξής:
-Πέμπτη, 20 Ιουνίου στις 20:00: «Ο Κήπος της Αμαλίας» Καρολίνα Μέρμηγκα.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο καθηγητής Γιώργος Ανδρειωμένος, Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η ίδια η συγγραφέας. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μάγδα Σουλιώτη Διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Έβελυν Σκαρπαλέζου, φιλόλογος/ερασιτέχνης ηθοποιός.
-Παρασκευή, 21 Ιουνίου στις 20:00: «Πράγματα που σκέφτεται η Παρθένος Μαρία καπνίζοντας κρυφά στο μπάνιο» Αλεξάνδρα Κ*, 20:00. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η φιλόλογος Έφη Πράτη. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ίδια η συγγραφέας
-Σάββατο, 22 Ιουνίου στις 20:00: «Αμήν. Προσευχές στο Κενό» Μισέλ Φάις
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Χρύσα Φάντη, συγγραφέας και δοκιμιογράφος και θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Πάρρυ Λουμίτη, εκπαιδευτικός μουσικής.
Μετά τις βιβλιοπαρουσιάσεις οι συγγραφείς θα συνομιλήσουν με το κοινό και θα υπογράψουν τα βιβλία τους. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αρωγή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και με την υποστήριξη των εκδόσεων Πατάκη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More