TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ανέλαβαν καθήκοντα οι πρώτοι έξι εργάτες δασοπροστασίας στον Δήμο Οιχαλίας

Ανέλαβαν καθήκοντα ύστερα από σχετική εκπαίδευση και τις οδηγίες των στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά, τη δύναμη του και θα ενισχύσουν, οι πρώτοι 6 από τους 26 συνολικά εργάτες δασοπροστασίας που προσλαμβάνει ο Δήμος Οιχαλίας.

Οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν κατά την αντιπυρική περίοδο, έχουν συγκροτήσει δύο πληρώματα και μεριμνούν για την πρόληψη και φυσικά, στην περίπτωση που χρειαστεί, για την πυρόσβεση, στελεχώνοντας μικρά πυροσβεστικά οχήματα.

Φέτος, λόγω των συνθηκών της κλιματικής κρίσης και των φαινομένων που επικράτησαν κατά την χειμερινή περίοδο, οι προσλήψεις των εποχικών εργατών είναι περισσότερες, με τον Δήμο να μεριμνά σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να μην  δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις και στην περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιών να αντιμετωπιστούν το ταχύτερο δυνατό για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, ζώα, περιουσίες, δάση και γενικότερα το φυσικό περιβάλλον.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More