LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Παράρτημα Τριφυλίας της ΔΗΚΕΒΙΚ στα Φιλιατρά : «Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…»

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της ΕΒΕ είναι και πάλι εδώ , και συμμετέχει για δεύτερη χρονιά!

Γίνεται δροσερό καταφύγιο για μικρούς και μεγάλους και από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και με σύνθημα «Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…» μετατρέπεται -όπως και οι υπόλοιπες βιβλιοθήκες του δικτύου- σε κυψέλη εξερεύνησης και δημιουργικότητας και μας προσκαλεί, σε μια περιπλάνηση, κάνοντας τον δικό μας γύρο του κόσμου και ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής στον πλανήτη.

Εμψυχώτριες των φετινών εργαστηρίων είναι οι εκπαιδευτικοί του Παραρτήματος Γαρυφαλιά Τεριζάκη και Μαρία Μιχαήλ καθώς επίσης και εθελόντριες/ές τα ονόματα των οποίων θα ανακοινώνονται έγκαιρα.

Τα εργαστήρια της ΚΕ θα υλοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:30 – 12:00.

Το πρόγραμμα λειτουργίας της βιβλιοθήκης ακολουθεί κι αυτό τους ρυθμούς του καλοκαιριού και διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00.

Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής https://forms.gle/S5KNgbzUf5FHoBc5A αφού διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες.

Κάθε εβδομάδα θα γίνεται υπενθύμιση για τα εργαστήρια της επόμενης -ή των επόμενων δύο εβδομάδων- στη σελίδα του παραρτήματος https://www.facebook.com/librarytrifylia/, όπου θα ανακοινώνονται και τα ονόματα των εμψυχωτών καθώς επίσης και ο τόπος υλοποίησης των εργαστηρίων. Για περισσότερες πληροφορίες: 2761032309

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τα  #ΚΕ2024gr #forEBEr και -για τις δράσεις του παραρτήματος-  #trifylialibrary #vivliothikitrifylias #παραρτημαΔΗΚΕΒΙΚ.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 διοργανώνεται από την ΕΒΕ και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία της με το Εργαστήριο Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ (Διευθυντής: Καθηγητής Κωνσταντίνος Δ. Μαλαφάντης).

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More