TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ – RADICAL την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας προβάλει την Πέμπτη την ταινία RADICAL .
Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, τοποθετημένη στο 2011, ο Κρίστοφερ Ζάλα, με την απλή, ρεαλιστική και τρυφερή σκηνοθετική ματιά του, προσεγγίζει με μια πιο ανθρώπινη και συναισθηματική διάσταση, μια από τις πιο αιματοβαμμένες περιόδους του Μεξικό, όπου «μεσουρανεί» ο πόλεμος των βαρόνων των ναρκωτικών.
Σε μια συνοριακή πόλη του Μεξικού που μαστίζεται από παραμέληση, διαφθορά και βία, ένας απογοητευμένος δάσκαλος δοκιμάζει μια ριζοσπαστική νέα μέθοδο για να ξεπεράσει την απάθεια των μαθητών του και να ξεκλειδώσει την περιέργειά τους, τις δυνατότητές τους… και ίσως ακόμη και την ιδιοφυΐα τους.
Το Radical κέρδισε το βραβείο κοινού καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ Sundance 2023, έκλεψε τις καρδιές του κοινού όπου και αν προβλήθηκε. Προβλήθηκε σε πρώτη προβολή στο Δεύτερο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καλαμάτας με μεγάλη επιτυχία!
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ – RADICAL
Comedy | 10+ | MEX | 2023 | 125’
Σκηνοθεσία: Christopher Zalla
Παίζουν: Eugenio Derbez, Daniel Haddad, Jennifer Trejo
21:30 | Vista Marina, Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας | Είσοδος γενική 5 ευρώ, είσοδος 3 ευρώ για ανέργους και φοιτητές, ελεύθερη κάτω των 18

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More