TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Οιχαλίας : Εκδόθηκαν και απεστάλησαν ταχυδρομικώς οι λογαριασμοί των τελών ύδρευσης και κοιμητηρίων

Ο Δήμος Οιχαλίας ενημερώνει τους δημότες πως εκδόθηκαν οι λογαριασμοί των τελών ύδρευσης και κοιμητηρίων και έχουν αποσταλεί ταχυδρομικώς. Η προθεσμία για την εξόφλησή τους λήγει στο τέλος του επόμενου μηνός, στις 31 Ιουλίου 2024.
Όσοι δεν έχουν λάβει τους λογαριασμούς, μπορεί να απευθυνθούν στα ΕΛ.ΤΑ. ή στα γραφεία του Δήμου προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά, καθώς λόγω έλλειψης προσωπικού στο Ταχυδρομείο, δημιουργήθηκαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, με κάποιους δημότες να καλούνται να καταβάλλουν προσαυξήσεις, αφού δεν πλήρωσαν εγκαίρως επειδή δεν ειδοποιήθηκαν στον χρόνο που έπρεπε για την εκπλήρωση της υποχρέωσής τους.
Οι λογαριασμοί που εκδόθηκαν, αφορούν στο πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2023 για τις Τοπικές Κοινότητες ΚΑΤΣΑΡΟΥ, ΜΕΡΟΠΗΣ, ΣΙΑΜΟΥ, ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΟΛΙΧΝΗΣ και ΤΣΟΥΚΑΛΑΙΚΩΝ των Δημοτικών Ενοτήτων Μελιγαλά και Οιχαλίας, καθώς και στο δεύτερο εξάμηνο για το 2022 στο ΦΙΛΙΑ και για το 2023 στη ΜΑΓΟΥΛΑ και τον ΜΕΛΙΓΑΛΑ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More