TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων 500 ωφελουμένων από τον Δήμο Οιχαλίας για κατάρτιση και πρακτική εκπαίδευση

Ενεργοποιήθηκε η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών από υποψηφίους ενδιαφερομένους για συμμετοχή στην Πράξη «Ολοκληρωμένα Προγράμματα προώθησης στην απασχόληση στην περιοχή εφαρμογής του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης».
Το επιδοτούμενο πρόγραμμα (2.200 ευρώ) που αφορά στην κατάρτιση και πρακτική εκπαίδευση με στόχο τον μετασχηματισμό του προσωπικού απευθύνεται σε 500 ωφελουμένους από τον Δήμο Οιχαλίας και έχει διάρκεια 440 ώρες.
«Η περιοχή έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε πολλά επίπεδα με την προοπτική της αντιμετώπισης και του δημογραφικού προβλήματος να βρίσκεται στο επίκεντρο και τον Δήμο μας να εκμεταλλεύεται όλα τα εργαλεία τα οποία παρέχονται σε αυτήν την κατεύθυνση», σημειώνει η Δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου, η οποία καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις έως τις 13/7/2024 οπότε και λήγει η προθεσμία. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του έργου για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι: https://arkadia.dek.gr/
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
• Κάτοικοι Δήμου Οιχαλίας
• Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)
Αξίζει να σημειωθεί πως από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 κλιμάκιο στελεχωμένο από εξειδικευμένο προσωπικό, θα βρίσκεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Μελιγαλά από τις 09:00 έως τις 13:00 ενημερώνοντας τους ενδιαφερομένους και παρέχοντας διευκρινήσεις αναφορικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ωφελούμενοι.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More