LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δυο ξεχωριστές βραδιές σήμερα και αύριο, 28 και 29 Ιουνίου 2024 στο Διαβολίτσι

Δυο ξεχωριστές βραδιές που αναμένεται να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μελλοντική συνεργασία σε αρκετά επίπεδα, διοργανώνονται απόψε και αύριο, 28 και 29 Ιουνίου 2024 στο Διαβολίτσι.

Το Πανεπιστήμιο Shenandoah της πόλης Γουίντσεστερ στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) θα δώσει με έναν τρόπο ξεχωριστό, δυναμικό παρόν στην περιοχή ανοίγοντας ορίζοντες και δρόμους συμπόρευσης για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, το τμήμα αποφοίτων του Πανεπιστημίου το Σάββατο στις 21:30 θα παρουσιάσει στο Θέατρο «Σταθία Κωνσταντακοπούλου» ένα σύγχρονο χορευτικό, ενώ με αντίστοιχο τρόπο θα τους υποδεχθούν απόψε Παρασκευή, τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος Διαβολιτσίου.

Οι απόφοιτοι στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έχει έντονο πολιτιστικό και όχι μόνο αποτύπωμα, θα περιηγηθούν παράλληλα, στον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More