LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής”: Ανάβαση στην Ξεροβούνα Ταϋγέτου (1.852 μ.).

 Το νέο μέλος του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής”, Γρηγόρης Δρακόπουλος χαρακτηριστικά αναφέρει: ”Κάθε κορυφή είναι μια μετάβαση σώματος και πνεύματος που οδηγεί στη θέαση νέων οριζόντων !”
 Το απόγευμα του Σαββάτου (22/6ου) την ημέρα που είχε το ολόγιομο φεγγάρι, την ”Πανσέληνο της Φράουλας”, οι υπεύθυνοι του συλλόγου είχαν προγραμματίσει, να ανέβει η ορειβατική ομάδα στην ψηλότερη κορυφή του Βόρειου Ταϋγέτου, στην Ξεροβούνα στα 1.852 μ. υψόμετρο.
   Οι είκοσι επτά συμμετέχοντες περιγράφουν ότι ήταν μια εντυπωσιακή ανάβαση με υπέροχη θέα στις κορυφές του Ταϋγέτου, στον κάμπο της Σπάρτης και στα Κοντοβούνια της Μεσσηνίας !
Αρχές Καλοκαιριού, είναι η ιδανική εποχή του χρόνου, για να ανέβεις στον Ταΰγετο και να θαυμάσεις την άγρια ομορφιά του.
   Επόμενη προγραμματισμένη πεζοπορική δράση του ”Ευκλή” είναι το διήμερο, 6 και 7 Ιουλίου 2024, με ποταμοδιάσχιση στο φαράγγι του Ασωπού, πεζοπορία στο ”Μονοπάτι των Σιδηροδρομικών” και στους δυο καταρράκτες των Φαρμακίδων στο Νομό Φθιώτιδας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More