LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής”: Διήμερη εξόρμηση στο Νομό Φθιώτιδας, στις 6 και 7 Ιουλίου

Οι φυσιολάτρες του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” μας προσκαλούν, να εξορμήσουμε μαζί τους, στις  6 και 7 Ιουλίου, στον Νομό Φθιώτιδας, για να εξερευνήσουμε το φαράγγι Ασωπού, το ”Μονοπάτι των Σιδηροδρομικών” και να απολαύσουμε τους δυο καταρράκτες των Φαρμακίδων !!
   Το φαράγγι του Ασωπού, είναι ένα σημείο μοναδικής ομορφιάς, αφού προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες στους επισκέπτες και είναι ιδανικός προορισμός για καλοκαιρινή απόδραση.
Το φαράγγι είναι ένα στενό πέρασμα ανάμεσα στις βουνοπλαγιές της Οίτης και του Καλλιδρόμου και οδηγεί τα νερά της Ανατολικής Οίτης στο Σπερχειό ποταμό και μέσω αυτού στο Μαλιακό Κόλπο.
    Η ανακοίνωση αναφέρει: ”Κυκλική πεζοπορία 12,16 χλμ. (5:30 ωρών +/- μαζί με τις στάσεις) ξεκινώντας από το ”Μονοπάτι των Σιδηροδρομικών” κατεβαίνοντας στην συνέχεια μέσα στο φαράγγι του Ασωπού και διασχίζοντας το ποτάμι του Ασωπού άλλοτε πλάι του και άλλοτε μέσα στο ποτάμι θα καταλήξουμε στην γέφυρα του ποταμού Ασωπού δίπλα από το χωριό Ηράκλεια.”
Πληροφορίες, απογευματινές ώρες, στο τηλέφωνο: 697 425 2234.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More