LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής”: Εξερεύνησε τις απόκρημνες παραλίες της Μάνης την Κυριακή 30 Ιουνίου

 Την περασμένη Κυριακή (30/6ου) οι πεζοπόροι και οι εκδρομείς του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” απόλαυσαν μια παραθαλάσσια βόλτα με ταχύπλοo σκάφος της εταιρείας ”Mani Escape Kardamili” με διαδρομή από την Καρδαμύλη έως το γραφικό Λιμένι και επιστροφή, γνωρίζοντας τις απόκρημνες παραλίες της όμορφης μα συνάμα άγριας Μάνης.
Το παλιό μέλος του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. Μάγδα Μουτσούλα περιγράφει: Εμάς τους λάτρεις της Φύσης δεν μας ξεκουράζουν μόνο τα βουνά, οι κορυφές, τα φαράγγια και τα μονοπάτια στα δάση μας, αλλά και η θάλασσα και οι ομορφιές της !!
Έτσι με αυτήν την καταπληκτική βόλτα αποχαιρετίσαμε τον Ιούνιο και με βουτιές στα υπέροχα κατακάθαρα και πρασινογάλαζα νερά καλωσορίσαμε τον Ιούλιο.”
Η ορειβατική ομάδα του συλλόγου ήδη ετοιμάζεται για αυτό το διήμερο, να μεταβεί στον Νομό Φθιώτιδας, για να ποταμοδιασχίσει στο φαράγγι του Ασωπού, να πεζοπορήσει στο ”Μονοπάτι των Σιδηροδρομικών” και να απολαύσει στην Οίτη τους καταρράκτες των Φαρμακίδων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More