TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο με το Σύλλογο Εθελοντών πολιτικής Προστασίας

Με το προεδρείο του νεοσύστατου Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Μεσσηνίας  συναντήθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και συζήτησαν θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ειδικότερα το προεδρείο ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τους τομείς δράσης του συλλόγου, οι οποίοι είναι τρείς και αφορούν: α) την υγεία για θέματα ιατρικά, νοσηλείας και φαρμακευτική υποστήριξη, β) την πυροπροστασία – πυρασφάλεια για θέματα πρόληψης πυρκαγιών, σεισμικά γεγονότα, οδικά ατυχήματα κλπ. και γ) υποστήριξη ευάλωτων ομάδων, όπως ηλικιωμένων, άστεγων, πολύτεκνων κλπ. Τα μέλη του συλλόγου είναι άτομα με εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα υποστήριξης των τομέων παρέμβασης του συλλόγου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία σύστασης του συλλόγου, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και αναφέρθηκε στις δράσεις του Κοινωνικού Ταμείου, οι οποίες μπορεί να υποστηρίξουν τη λειτουργία και τον εξοπλισμό του συλλόγου.

Από πλευράς των εθελοντών πολιτικής προστασίας παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λέντζας, η γενική γραμματέας Αγγελική Χρονοπούλου και η ταμίας Εύη Τζώρτζη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More